Hjemmeplejen gør op med millionskader på deres køretøjer

SN.dk har den 10. februar 2016 bragt en artikel om at Sjællandske skriver at elektroniske nøgleskabe i dén grad hjælper på antallet af skader og nedbringer Slagelse Kommunes udgift til reparationer af køretøjer, hvilke årligt beløber sig til i omegnen af to millioner kroner.

Hvad der ikke står i artiklen er, at det drejer sig om elektroniske nøgleskabe fra KEYper Systems Danmark – og at det er pga. en integration mellem nøgleskabene og GPS’er fra vores partner GPS Location i hjemmeplejens køretøjer, der samlet set giver den helt store gevinst.

<a href=”/gpslocation/kontakt/“>Kontakt KEYper Systems Danmark</a> hvis du vil høre nærmere om integration mellem elektroniske nøgleskabe og GPS’er i køretøjer.

<a href=”http://sn.dk/Slagelse/Hjemmeplejen-goer-op-med-millionskader/artikel/551915″ target=”_blank”>Læs hele artiklen på sn.dk her</a>

Posted in Nyheder.