Om KEYper Systems

Om KEYper Systems

KEYper Systems er en global virksomhed med udvikling og produktion i USA, som har specialiseret sig i at levere nogle af markedets bedste løsninger, inden for både manuel og elektronisk håndtering af virksomheders nøgler, håndskannere, og andre mobile enheder til udlån.

Både KEYper Systems elektroniske og manuelle nøgleskabe, samt andre nøglerelaterede produkter, forhandles nu også i Danmark, og resten af Europa af KEYper Systems Danmark, med hovedsæde i Jyllinge tæt på Roskilde.

KEYper Systems stærkeste bud på Electronic Key Management, er vores topmodellen "MONARCH", der er idéel til elektronisk håndtering, og organisering af virksomhedens fysiske nøgler, men også andre vigtige genstande som mobiltelefoner, tablets, håndskannere, GPS'er og andre mobile enheder.

MONARCH har en nøglekapacitet på 40, 80, 120, 160 i et standard "half-size" skab, eller et fast antal på 280 nøgler i det store "full-size" nøgleskab. Men da skabene kan kædes sammen i netværk, kan man i realiteten få en kapacitet der er langt højere. Læs meget mere her


I nedenstående video fås et godt indblik i historien og menneskerne bag KEYper Systems, og om hvordan nøgleskabet fungerer i praksis: