Ny samlet løsning fra KEYper Systems Danmark og GPS Location

Hvordan kan en samlet løsning, hvor informationer fra GPS og Elektroniske Nøgleskabe kombineres, spare omkostninger?

GPS Location ApSKEYper Systems Danmark har i samarbejde med GPS Location udviklet en totalløsning for udveksling af informationer.

Et elektronisk nøglesystem kan nu sende oplysning om hvem der har fjernet hvilke nøgler fra skabet til GPS Location, Fleet Management, der så returnerer data om køretøjernes, og derved nøglernes, placering.

Samtidigt kan man direkte fra en mobilløsning afsende en skadesrapport, hvis man har været ude for et uheld på ruten, eller man kan vente til man kommer tilbage og skal checke bilnøgle ind i skabet med at taste relevante oplysninger. Informationer bliver så sendt automatisk til valgte kontaktperson. Dette gøres nemt og hurtigt via en formular på skabets touchscreen.

Læs meget mere om løsningen her

Brochure for løsningen kan downloades her

Posted in Nyheder.