FOA om minimering af skader på køretøjer i Hjemmeplejen

På FOA’s hjemmeside kan man læse om den store gevinst Hjemmeplejen i Slagelse har opnået i forbindelse med indførelse af elektroniske nøgleskabe – en gevinst opnået ved minimering af skader på Hjemmeplejens køretøjer.

Det er også fuldstændig korrekt, der er mange penge at spare her, og ikke mindst tid. Der er tale om elektroniske nøgleskabe fra KEYper Systems Danmark.

Og så må vi lige korrigere FOA – Slagelse Kommune behøvede altså ikke at tage helt til USA for at lede efter et nøgleskab – vi havde allerede hos KEYper Systems Danmark sørget for, at de ikke behøvede at forlade Sjælland.
Men det er korrekt at de elektroniske nøgleskabe er et amerikansk kvalitetsprodukt, som altså bare forhandles af KEYper System Danmark i hele Europa.

Og så må vi lige slå et slag for den totalløsning der faktisk er tale om, hvor der i alle Slagelses Kommunes hjemmepleje-køretøjer er installeret GPS’er fra vores partner GPS Location – og at det er dén integration der giver den helt store gevinst på bundlinjen.

Kontakt KEYper Systems Danmark, eller GPS Location hvis du vil høre nærmere om denne løsning.

Se herunder FOA’s video om brugen af det elektroniske nøgleskabet fra KEYper Systems:

Læs hele FOA’s artikel ““Kamera sladrer om buler i sosu-biler“, om Hjemmeplejen i Slagelses succes med nøgleskabet fra KEYper Systems Danmark.

Posted in Nyheder.