LuksusPleje i Vejle – en historie om nøglen til succes

LuksusPleje i Vejle er succeshistorien om en iværksætters drøm om at drive egen virksomhed – en drøm der starter ud som enkeltmandsvirksomhed i 2010, hvor dagligdagen for adm. Direktør Phillip Akileh, står på hårdt arbejde fra tidlig morgen til sen aften, under ydmyge kår.

Det viser sig efter et stykke tid at Philip har ramt plet, så virksomheden i dag beskæftiger 65 ansatte indenfor privat hjemmepleje, og har adskillige køretøjer tilknyttet. Virkelig flot gået! Læs hele Phillips, og LuksusPlejes historie her.

IMG_3926I takt med at virksomheden vækster, oplever LuksusPleje dét som mange andre virksomheder også oplever – udfordringer med at håndtere alle de nøgler, som et stødt stigende antal ansatte, og køretøjer, jo helt naturligt vil generere.

Derfor har LuksusPleje valgt at investere i et elektronisk nøgleskab fra KEYper Systems Danmark, med kapacitet på 80 nøgler.

De har fundet en super perfekt plads med gode adgangsforhold i deres garderobe, og det brugervenlige skab fungerer i dag til stor glæde og tilfredshed for alle de ansatte i firmaet.

Det er nu slut med at de ansatte skal spilde tid på at rende rundt og lede efter nøgler – for nu ved de altid hvor de er, og hvem der har lånt dem. De kan nu bare koncentrere sig om det de er allerbedst til, nemlig at yde omsorg for de borgere der er tilknyttet LuksusPleje!

Kæmpe tillykke til LuksusPleje fra KEYper Systems Danmark!

Posted in Nyheder.