Koordinator Niels Martin Andersen, Roskilde Sygehus, og Managing Director Frank Jelmo, KEYper Systems Danmark

På Roskilde Sygehus er det et overstået kapitel at lede efter nøgler

Kalenderen siger nu August måned, og Koncern Service / Intern Service på Roskilde Sygehus har netop taget deres nye elektroniske nøgleskab fra KEYper® Systems i brug – og det er de rigtig glade for. Førhen brugte hver enkelt medarbejder i afdelingen dagligt al for meget tid på at lede efter forsvundne nøgler, og der blev brugt alt for mange penge på at udskifte nøgler og låse.

Meldinger fra Koordinator Niels Martin Andersen på Roskilde Sygehus, lyder på at der slet ikke bruges tid på at lede efter nøgler mere, så man må sige at skabet lever fuldt ud op til sit ry – og til stor glæde for medarbejderne der nu helt er sluppet for at lede efter nøgler.

Det er vi selvfølgelig rigtig glade for hos KEYper® Systems Danmark, da vores første prioritet netop er at afhjælpe det irritationsmoment det er at stå og mangle en vigtig nøgle man skal bruge lige her og nu. Det er også rart at vide at vi hjælper virksomheder til at spare en masse penge fordi der ikke længere skal udskiftes låse og nøgler, og sidst men ikke mindst, al den tid der ellers bliver brugt på bortkomne/henlagte nøgler kan nu bruges på andre fornuftige ting.

Stort tillykke Roskilde Sygehus!

Posted in Nyheder.